Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για βιντεοσκοπηση
Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,  
επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε ότι η καθιερωμένη ετήσια δράση του Συλλόγου μας που αφορά  τη διάθεση αναμνηστικού φωτογραφικού πακέτου των μαθητών δεν θα πραγματοποιηθεί αυτή τη χρόνια. Αλλά για να έχουν τα παιδιά ένα ευχάριστο ενθύμιο από τα μαθητικά τους χρόνια, θα δημιουργηθεί ένα DVD που θα περιέχει μία συνέντευξη των μαθητών της 1ης και 6ης δημοτικού. Θα απαντήσουν σε ερωτήσεις με θέμα το σχολείο, τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους. Το αναμνηστικό αποτελείται από μία θήκη με ένα DVD με μία φωτογραφία της τάξης και το κόστος του είναι 5 ευρώ. 

Για να βιντεοσκοπηθεί και φωτογραφηθεί  όμως ένα παιδί, χρειάζεται η έγκριση του γονέα. Γι’ αυτό το λόγο θα θέλαμε να δηλώσετε αν επιτρέπετε ή δεν επιτρέπετε τη βιντεοσκόπηση/φωτογράφηση του παιδιού σας ενώ η αγορά του DVD είναι προαιρετική.  Όποιος γονέας δεν επιθυμεί να βιντεοσκοπηθεί/φωτογραφηθεί το παιδί του να το δηλώσει συμπληρώνοντας το αντίστοιχο κουτάκι στην υπεύθυνη δήλωση την οποία μπορείτε να κατεβάσετε και από τον ακόλουθο σύνδεσμο.   

https://www.facebook.com/groups/1501701103471831/files/  


Όσοι από εσάς θέλετε να πάρετε το αναμνηστικό σας παρακαλούμε να το προπληρώσετε.
Τα χρήματα μπορείτε να τα εσωκλείσετε στο φάκελο με την υπεύθυνη δήλωση και τον παραδώσετε στην κα Κική στο κυλικείο του Σχολείου μας έως την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου